Christelle P09 / 04/2018
Derfen Clear
Effectief. Het enige geteste product onder vele anderen met een onmiddellijk rustgevend effect. Haargroei met een indrukwekkende snelheid.

Karine F09 / 02/2018
Derfen vrij
Super product

Evelyne J07 / 24/2018
derfen helder
uitstekend product om minstens elke 2 dagen te besteden! zie elke dag

Manon R07 / 23/2018
Derfen Clear
Na het lezen van al deze positieve beoordelingen en adviezen van de klantenservice, liet ik me verleiden en kocht de Derfen Clear tegen de dermatitis van mijn merrie. Helaas werkte het product niet. Ik ben erg verrast om de enige te zijn voor wie het product niet werkt. Ik zou echter de klantenservice willen bedanken die zeer goed reageerde op mijn verzoek.

Genevieve l07 / 07/2018
erg effectief!
Ik gebruik dit product al vele jaren en ik erken dat het de enige effectieve formule is voor de belangrijke problemen van het paard waar ik voor zorg. Een van de extra voordelen is dat het kleurloos is en perfect is voor de grijze vacht van het paard

Cecile S06 / 28/2018
AWESOME
De enige behandeling die werkt op mijn merrie die letterlijk wordt gegeten door de dermatitis, zelfs met de beschermende deken. Perfect product, de resultaten bluffen !!

Agnes L06 / 21/2018
Sergeant duidelijk
Het product is nog steeds zo effectief op mijn Dermit Frisian. Bovendien is de geur veel aangenamer en ineens is het beter om het toe te passen.
Evelyne J06 / 18/2018

DERFEN HELDER
Perfect! Mijn ponette is meteen opgelucht en het haar stoot af. Het ideaal is om minstens één keer per dag te spenderen om te zorgen voor een goede haargroei en om de jeuk te verzachten. Ik gebruik het nu 3 jaar en ik voeg het insectenverdrijvend middel toe dat helpt. Zonder aarzeling adviseren

Catherine H05 / 03/2018
Zeer goed product
Zeer goed product aan te bevelen. Ik begon met de behandeling op het haar en de nek van mijn Fries die ongelooflijk veel roos had, vooral in het vroege voorjaar. Geen krassen meer dankzij Derfen en het begint echt minder en minder te schillen, uitstekend alternatief om cortisone-behandelingen te vermijden als u niet weet wat u moet doen!

Julie S04 / 10/2018
Nieuwe Derfen vrij
Het product is nog steeds heerlijk effectief. De toevoeging van sheaboter maakte de toepassing van het product vorig jaar echter moeilijker. Inderdaad, ik weet niet of ik een bepaald lot had, maar de boter blokkeerde systematisch de tip van de applicator en het product was niet homogeen. Dus maakte ik de toepassing zonder tip (met de hand) en gebruikte ik meer producten dan nodig. In de hoop dat het product dit jaar homogener is (of dat de tip breder is).

Coralie A09 / 15/2017
effectief
Mijn merrie krabt sterk in de lente en vooral in de zomer, maar door dit product één keer per week aan te brengen, is de jeuk erg klein voor het haar en gestopt voor de staart. Ik ben zeer tevreden.

Valerie M06 / 13/2017
Gefeliciteerd!
Ik adopteerde in mei 2016 een 17-jarige clubpony die naar het slachthuis vertrok vanwege ernstige peesontsteking ... Vanaf de eerste weken buiten, de dermatitis eiste een tol, zijn prachtige manen werden teruggebracht tot bijna nul in een paar dagen .... Ondanks de traditionele veterinaire behandelingen (zonder effecten) was de zomer erg gecompliceerd en de jeuk stopte niet tot eind november ....
Ik bestelde Derfen Clear en startte de apps elke derde dag half maart van dit jaar. De resultaten zijn zeer duidelijk en als de jeuk terug is, is mijn pony echt opgelucht door het product! De basis van de manen is niet "met bloed" zoals vorig jaar en op dit moment is er geen probleem op het niveau van de staart die normaal blijft terugdringen. Ik ben heel blij dat ik het dankzij jou heb kunnen verlichten, want voorheen was het echt geen blij pensioen dat ik je heb aangeboden! De geur is leuk, het lekt niet wanneer ik aankom met mijn flesje, en laat me stilletjes in massa zijn! Aan te bevelen !!
Gefeliciteerd en bedankt!

Garnier05 / 04/2017
Nog een tevreden ...
Na verschillende tests van dure en ineffectieve producten, werd de jouwe aan mij aanbevolen. Ik heb er geen spijt van, het effect was onmiddellijk en zonder beroep. Voor mij aan te bevelen aan andere eigenaren, alles wat ik leuk vind de efficiëntie natuurlijk de samenstelling van natuurlijke producten, uw uitleg, de snelheid van verzending ... Bravo en veel succes

Kelly11 / 03/2016
Derfen lijn
"Ik heb eindelijk een product gevonden dat effectief is tegen jeuk. Hun bestemming is in de lucht geweest. "- Kelly Verduyn, Rocky Mountain House, AB

NC08 / 25/2016
Spectaculaire sanitaire voorzieningen
Spectaculaire hygiëne van de huid van mijn camarguais volgens uw advies en slechts voor een week. Nogmaals bedankt!


Ingrid08 / 24/2016
Hartelijk dank
Hallo allemaal, ik wilde je ook mijn getuigenis sturen en tegelijkertijd duizend dankjewel van mij (en zeker van mijn merrie!). Uw product is echt effectief! Mijn merrie krabde van het bloed, naar het hoofd, manen, schouders, rug en staart ... Dus zeg een groot deel van het lichaam. Ik heb je product zonder veel hoop geprobeerd, omdat ik al vele anderen had geprobeerd, zonder succes ... en daar was ik aangenaam verrast! Het is 3 jaar geleden dat ik het heb gebruikt, het maakt geen krassen meer (ik zorgde voor preventie). Ik denk dat haar leven leuker is! Ik raad het aan voor een maximum aan mensen! Veel succes met je.

Emilie08 / 24/2016
Heel erg bedankt
We hebben net een 3 jaar oude pony voor 10 dagen hersteld, hij is al heel lang dermatitis aan het doen, de behandeling van het veto moet elke dag worden toegepast, hij blijft krabben, hij bestelde het monster en maakte gisteravond een aanvraag. en mirakel vanmorgen geen haar aan de voet van de kribbe. Ik ben opgelucht voor hem en stak zijn vingers over zodat het verder gaat. Heel erg bedankt voor alle opgeluchte equidés.

Labarthe08 / 24/2016
Goede kwaliteit, efficiëntie
Zeer hydraterende, blijft 2 tot 3 dagen op de huid, stopt jeuk, geen zichtbare wonden meer. Toepassing elke 2 of 3 dagen, schijnbaar resultaat van hergroei van het haar na 2 en een halve week voor mijn merrie, goed aangetast door dermatitis .. Enige aanhoudende jeuk in de manen, ondanks de applicatie om de 2 of 3 dagen, terwijl die in de staart volledig zijn verdwenen en de wonden zijn gesloten.
Erg blij met dit product vanwege de efficiëntie, de prijs een beetje hoog, want voor mij gaan de 500Ml vrij snel weg, maar ik begrijp dat het de vrucht van onderzoek vertegenwoordigt om een ​​product eindelijk effectief te maken.

bernard08 / 24/2016
Heel gaaf.
Dus je deed het heel erg heel erg.
of Derfen Clear gaat half dood!
het is geweldig.

Isabelle 24-08-2016
Zeer tevreden
Mijn Spaanse merrie lijdt aan dermatitis en krassen als een gek! Vaarwel zijn mooie manen. Ik probeerde het Derfen, onmiddellijk effect! Ze hield haar manen de hele zomer lang. Ik breng de derfen 2 keer per week aan, ze is zichtbaar opgelucht. Het product is echt effectief als u ervoor zorgt dat u het regelmatig toepast.

Simone 24-08-2016
Juckreiz verzwakt gestoppt
Ich habe seit 6 Monaten das Problem, dass meine Stute sich am Schweif so schubbert, das das Langhaar oben ganz kurz geworden ist. Ich habe drei Mittel ausprobiert, die allesamt nicht geholfen haben. Mit Derfen hörte der Juckreiz sofort auf. Ich gehecht jetzt davon aus, dass das Pferd Milben hatte. Es ist hochwirksam, aber der Geruch ist immer noch sehr streng.

Alexandra G08 / 24/2016
Echt een geweldig product
Ik gebruik Derfen al vele jaren voor mijn merrie (evenals Cutene voor littekens), die beide enorm effectief zijn. Ik heb dit jaar de nieuwe formule "helder" getest, waarvan de geur zoet is en de resultaten zijn er, maar met plezier voor de toepassing, wat niet het geval was! Binnen enkele dagen is de huid genezen. Er verschijnen korsten en hier heb ik zojuist de Derfen Cream en Vaseline NATJELY besteld om het te blijven beschermen tegen vliegen (aangezien de optie van de dekking onmogelijk is met de andere paarden in de weide die het beschadigen). Ik zal de resultaten binnenkort plaatsen. Bedankt voor dit prachtige volledige assortiment van natuurlijke en effectieve producten.

 
    27-03-2019 00:00
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.