Caroline S 18/06/2018
DERFEN SOFT
Ik gebruik Derfen SOFT voor de komende jaren ... Mijn kleine shetland dat toen ik aangenomen had geen haar op de manen of de staart (zomer dermatitis), besteedt nu zomers onberispelijk!


Angelica C 06/13/2018
extra product
Mijn paard heeft een vrij ernstige dermatitis ik dit liever dan andere Derfen originele schoner omdat gezien de app en meer gericht dus hij heeft veel meer effect en het is 9 jaar heb ik mijn paard 8 jaar die ik gebruik jouw producten het is geweldig Ik raad ze aan iedereen om me heen aan en ik kan niet zonder deze producten voor mijn paard, dus dat bevrijdt hem


Lorence d 23-05-2018
Derfen zacht
geweldig gewoon!


Stabiel 26-08-2016
dankzij degenen die deze producten hebben ontwikkeld
hallo, ik heb lang gebruikt verschillende producten voor mijn merrie die een april.-oktober. beproeving veroorzaakt door DER woont, wanneer een product "trendy en revolutionair" kwam was het voor haar, zij die vraagt ​​om één ding in de zomer: ZIJN DOOS! Deze producten werden vervolgens het ergste dat we (inefficiënt op basis van koolwaterstof, silicone, kon vinden ... en ik vergeet vergiften ik eenmaal ontdekt Derfen en Derfen Soft: een openbaring afscheid! Culicoides vanaf 17u en proppen staart en manen geknald Klein probleem. na het eerste gebruik van Swallow Derfen de crouttes en massale schaal rond toepassingsgebieden heeft gehad, omdat zijn huid is zeer gevoelig, één hap of mosquito teek veroorzaakt oedeem indrukwekkend, dus ging ik naar Derfen Soft verdragen door de huid en voor meer reactie. Nu, een applicatie om de 7 tot 10 dagen is genoeg om te kalmeren Swallow en vindt zijn rust en zijn hele manen, en ik ben opgelucht voor haar!


Adrien 08/26/2016
Bedankt voor dit product
Mijn Spaans waardeert. Dankjewel !

Elise 26/08/2016
Moeilijk echt lang
De zachte derfen gaat beter voor mijn merrie een beetje chochotte! en ik denk dat het echt lang duurt. Gemiddeld een keer per week. Het is perfect, want ik kan er niet vaker heen.
    26-08-2016 00:00
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.