Sophie Q01 / 09/2019
groot
Dit product is een wonder voor mijn dermiteuse. De enige crème die mijn merrie kalmeert en niet dagelijks hoeft te worden gebruikt.


Jean Michel H12 / 27/2018
Zeer effectief
Van kracht vanaf de eerste toepassing. Lang blijft op de huid voor een goede actie.


Maryline L11 / 23/2018
Derfen Original
Past perfect bij mijn paard. Snelle hergroei van haar.


Françoise P10 / 04/2018
derfen orignieel
uitstekend product eigenlijk schraapt het en wordt de huid weer mooi


Jean Paul H08 / 19/2018
dermatitis
heel erg een aanvulling die nodig is voor mijn IJslands met mijn bedekkende anti-dermatitis, het is duidelijk in een betere conditie


Aline F07 / 17/2018
Product om echt te weten
een vriend heeft me je gegevens gegeven en ik moet zeggen dank je, ik kom nog steeds niet terug van de effectiviteit van zijn dermatitis.
Producten om echt te weten voor onze vrienden de paarden.
Na alles geprobeerd te hebben en dit probleem met veel mensen besproken te hebben, werkte niets.
Eindelijk een echt resultaat en een grote opluchting. Dankjewel


Duhen O07 / 15/2018
Lusitano: zeer relevant voor de jeuk
zeer effectief bij tintelingen door insecten, paarden houden niet van de geur die lijkt op die van Noorse teer; vlekken op de handschoenen bij gebruik op manen, maar alleen op de 1e dag, met de voor- en nadelen: ik raad aan.


Florence P07 / 12/2018
RAVIE DU DERFEN
Ik heb een 28-jarige Merens die het hele jaar door is. Toen ik het kocht, was hij 15 jaar oud en de manen geschoren. Ik stelde mezelf geen vraag, hield mezelf voor dat ik haar manen zou verlaten als ze wegduwt. Sindsdien begreep ik waarom ze was geknipt. Ik heb een product geprobeerd (ik ken zijn naam niet meer) dat de dierenarts me had geadviseerd. Het was alleen een nutteloze uitgave. Toen ontdekte ik de Derfen. Ik ben heel blij. Door dit product om de 3 dagen op de manen en de staart te zetten, krabt het paard niet meer en het paardenhaar stoot terug. Ik kan het ten zeerste aanbevelen aan alle paarden met zomerse dermatitis. Ik aarzel ook niet om Animaderm-producten om me heen te promoten, want ik ben erg tevreden met het resultaat zonder bijwerkingen.
Dank aan Animaderm en veel succes met je onderzoek voor onze paarden.


Claire G06 / 23/2018
Origineel van Derfen
Zeer goed product. Ik gebruik het op de "gal modder (of liever lichtgevoeligheid)" van mijn paarden, en het is zeer effectief, meer heb ik de kans om om de 2/3 dagen aan te brengen.


Valerie M06 / 12/2018
zeer effectief product
Ik gebruik originele derfen al meer dan 15 jaar, het is een zeer effectief product, omdat ik producten heb geprobeerd die niet effectief zijn. nu plaats ik niet meer dan een of twee keer per maand in de zomer. Ik kan het sterk aanbevelen !!!!!


Ute H06 / 01/2018
Beste producten gegen Ekzem
Ich habe eine aus Island importierte Stute, sterven ein Sommerekzem jaar Mähnenkamm, Schweifrübe Fellwirbeln und hoed. Man muss fast sagen "hatte". Mit den Produkten von Derfen kommen wir ohne Decke und mit viel Mähne über den Sommer. Wenn es los geht mit dem Jucken, trage ich auf die Derfen originele lotion, täglich, sobald das sich und die Jucken aufhört verdickte Top ablöst, reduziere ich auf alle 2-3 Tage, Schorfige Stellen (zB Bauchnaht) behandle ich mit der Original Creme . Außerdem gibt es eine alle 2 van sparsame Einsprühung zetten Derfly (hilft auch gegen den heftigen Geruch der Lotion), sterven ich auch mit einer im Wurzelbürste Langhaar verteile. Unter'm Strich: Bis auf die kleine Stute Kahlstellen sieht fantastisch aus, Bauchnaht ist wieder ganz meist mit Haaren verschlossen nach Behandlung. Sehr, sehr, sehr gut.


Marie05 / 28/2018
Magisch product
Een product dat mijn paard genas dat onder dekking was, zijnde in Nieuw-Caledonië, de kansen zijn vrij virulent. Ik behandelde al mijn clubpaarden met één applicatie per week.


Evy H05 / 22/2018
Origineel van Derfen
Bijna onmiddellijke opluchting. Als mijn merrie wil dat ik haar krab, weet ze me te vertellen waar: voornamelijk manen en staart. Na de eerste toepassing is ze veel meer zen en komt ze op zoek naar knuffels en niet naar mijn nagels.
Met zijn aangename geur is de Derfen Lotion van Animaderm DE oplossing voor de jeukende problemen van mijn paarden.


Marie03 / 19/2018
geniaal
Ik kreeg het voor elkaar om mijn paard te behandelen met één applicatie per week en manen en staart

Véronique L11 / 09/2016
excellent
Sinds enkele jaren gebruik ik de Derfen-producten voor mijn merrie: Originele crème voor het hoofd, originele lotion voor het paardenhaar, Helder voor de buik ... En alles is goed! Ze is klaar met de "olifantenhuid" op de schouders, de ruige manen en de rauwe huid van kop tot staart ... Dank u, dit product is echt opmerkelijk effectief.


Sarah L08 / 25/2016
Wonderbaarlijk voor zomerse dermatitis !!
Met een paard met een zomerdermatitis in de manen en de staart, was het elk jaar anti-dermatitis shirt en product, shampoo van alle soorten om te verlichten, maar zonder succes .. Dit jaar besloot ik om test voor de eerste keer de Derfen Original en ik ben echt gebluft: 1 applicatie per week op de manen en de staart en geen tekenen meer van jeuk !! Ik kan het niet geloven, ik ben blij, na 6 jaar ontberingen vanwege dermatitis en een veelheid aan geteste producten, allemaal inefficiënt tot Derfen! Veel dank aan Animaderm voor dit product aan de top van de top! Ik en mijn merrie, we leven weer !!!


Stéphanie08 / 25/2016
Veruit de beste!
Ik heb een paard dat allergisch is voor veel dingen (tests in het lab). Hij krabt zichzelf met zijn tanden of wrijft zichzelf in de wei: hij legt zijn huid op de huid vanwege de jeuk. Van de manen tot de staart, door de ooghoeken, de staart, de rug, de lijn onder: wonden zo groot als stukken van € 2 soms. Het biedt geen ondersteuning voor de covers "anti-dermatitis" of de cups die worden gescheurd. Het enige product dat het kalmeert is de Derfen Original.
Ja, de geur is speciaal (maar ik vind het leuk omdat het de effectiviteit van het product weergeeft), ja, de bruine kleur markeert het haar, maar wat een genot om mijn paard stil in de weide te zien, omdat insecten vluchten!
Dit product beschermt tegen wonden en verzacht jeuk, mijn paard krabt niet opnieuw op deze plek gedurende meerdere dagen. En het haar duwt snel. Mijn comtois heeft de geur van Derfen in verband gebracht met een positief iets, en alleen om me te zien met de fles: het komt vanzelf om mijn favoriete product toe te passen! Het wordt aangebracht met de handschoen op voorwaarde dat er slechts 2 of 3 druppels Derfen Original-wond zijn, dat is genoeg: omdat het zeer effectief is, financieel: we bevinden ons daar!


Sophie08 / 24/2016
groot
Ik wilde mijn getuigenis delen over DERFEN, dit product is geweldig! Ik heb een merrie die zomerdermatitis heeft, ze krabde haar hoofd, staart en manen voornamelijk aan het bloed! Dus besloot ik om Derfen op mijn merrie te testen die nog steeds aan het krabben is in deze tijd van het jaar en de beschadigde manen en de voorkant van de tourniquet bijna open had vanwege de dekking en ondanks het slechte weer zie ik al aan het eind 2 weken later groeit het haar terug! Ik ben erg blij met mijn aankoop en raad het ten zeerste aan! Nu heb ik het over dit product overal om me heen. Hartelijk bedankt aan DERFEN en gefeliciteerd!


Jess08 / 24/2016
Dit product werkt wonderen!
Dit product werkt wonderen! Elk jaar koop ik een nieuw flesje en ik ben altijd verbaasd om te zien hoe effectief het is! Ik adviseer hem overal! Bedankt;) voor het maken van zo'n goed productBabeth08 / 24/2016
Bedankt bedankt!
Eindelijk zie ik mijn "mooie" in vrede omdat sinds 19 jaar elke zomer de nachtmerrie was om te slikken en de, zelfs na 1 maand zonder behandeling, de haren afstootten, ook manen en loten, allemaal leeggelopen. Zij, ik zie haar goed in haar hoeven! Ik ben goed in RSA maar ik zet graag een bedrag in omdat er POSITIEVE RESULTATEN! TOT SLOT! Zwaluw is een kruisen merens en appalus, en niet mogelijk om het in een doos te doen, het is een pure rustiek, alleen gras en hooi in het sneeuwseizoen, Zwaluw dankt je en ik zie het niet meer met de bult uit jeuk verwijderd en de halslijn verdubbelt in het bloedvolume, het haar duwt perfect! Echt een geweldig product. bedankt bedankt!


virginie08 / 24/2016
groot
Hallo. Ik heb 3 paarden, waarvan 2 een zomerdermatitis hebben. Ik heb alle producten geprobeerd die volgens mij op de markt verkrijgbaar zijn! Slechts één had een klein effect, maar het was noodzakelijk om elke 3 dagen een aanvraag in te dienen. Het resultaat was nog niet vlekkeloos en bovendien bevat dit product olie! Ik deed onderzoek op het net en kwam getuigenissen over de derfen tegen. Eén ding om te zeggen: GENIAAL! Het is 7 jaar geleden dat ik mijn paard had en ik het niet met echte manen had gezien. Bovendien zijn applicaties verder verwijderd (om de 5 dagen of zo).
    09-11-2016 00:00
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.