Clara G 29/08/2017
Bij het smeren zag je de pony al ontspannen en het haar groeit snel aan.

Gwenaëlle 23/05/2017
Eerder gebruikte ik het alleen op wonden, maar nu ook op de zomereczeem-plekken van mijn paard, en echt hoor, ongelooflijk!!! Geen geschuur meer! Hij heeft nog nooit zijn manen zo goed gehouden zoals de laatste 2 jaar (ondanks het proberen van al heel veel andere producten, inclusief eczeemdeken!) Ik sta echt versteld van het resultaat, ik ben best angstig deze nieuwe zomer in gegaan. Maar nu kan ik eindelijk ontspannen en niet onbelangrijk, mijn paard ook! Dankjewel!

Dierenarts 25/08/2016
Mijn cutenegebruik is enorm toegenomen sinds ik het in een postoperatieve behandeling bij een hond heb geprobeerd. Genezing is veel sneller dan met mijn andere gebruikelijke producten.

Corinne 25/08/2016
Mijn paard heeft elk jaar vanaf de eerste warmte last van zijn zomereczeem, Hij schuurde zijn manen en staart snel stuk, net zo lang tot het eindigde met een snee in de huid. In 2 behandelingen waren de wonden weg, stopte hij met schuren, genas de huid en groeide er weer haren! Ik ben erg onder de indruk van dit product. Zeer goed product, ik raad het alle eigenaren van paarden met zomereczeem aan.
    29-08-2017 00:00
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.