Hendrika van der Harst 7 februari 2018
Ik ben zeer tevreden over dit product. Onze tinker met dikke sokken had mijt plekken aan 2 voorbenen.
De eerste week om de dag er op gedaan. De 2e weer om de 2 dagen. En daarna 2x per week. Nu 4 weken verder masseren we het nog maar 1x per week in. Alle korsten zijn weg. Zijn huid is rustig en hij stampt niet meer. (De eerste paar dagen toen we begonnen hadden we wel het gevoel dat hij iets meer jeuk had)
Wij zijn dus zeer tevreden hier over, er zijn nu meer mensen op stal die het ook zijn gaan gebruiken ze hebben Friezen. Tot op heden allemaal positief.

Jackie Hensels 7 februari 2018
Ben pas begonnen.
2x per week de benen ingesmeerd en heb het idee dat het helpt.
Stampen is nog niet weg, maar wel minder.

Femke Punter 7 februari 2018
Hier ook na een mok/mijt bad, was het nog erger geworden. Nu met Mitey feathers Ein-de-lijk weer rustig. Wel om de dag gedaan

Hester Hameteman 7 februari 2018
Mijn tinker heeft niet meer gestampt. Dat is heel goed! Dankzij de mitey fles!

Miep Snel 7 februari 2018
Voor onze Rocky helpt het zeker hij stampt niet meer.

Tessa Kortlandt 7 februari 2018
Bij onze tinkers lijkt het te werken, ze zijn nog niet gestopt met stampen, maar ze stampen wel minder dan voorheen.

Amber 6 februari 2018
Echt topspul, ruikt lekker en kan het makkelijk in de kootholte smeren. Mijn tinker geniet ervan als ik hem er mee behandel: kootholte massage. Hij stampt niet meer en de afgeschuurde sokken groeien mooi aan.

Wendy Zee - 8 januari 2018
Ik gebruik nu een aantal weken de mitey feather en zijn mok is al bijna helemaal weg. Was al een jaar met van alles aan smeren geweest en wassen met bye mite, prikken dectomax, finecto gegeven en niks hielp!

Lisanne Smit - 3 januari 2018
Wauw! Ik heb Mitey Feathers gebruikt bij mijn fries x fjord merrie met enorme sokken waarvan ik de mijt maar niet onder controle kreeg. Ik heb alle middeltjes (inclusief medicinale) al geprobeerd. Nu heb ik met jullie Mitey Feathers eindelijk de mijt goed kunnen bestrijden! Jullie product is echt wondermiddel.
    07-01-2018 00:00
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.