Resultaten

  Evy Ruijs     28/03/2019     Reacties (0)

Last van knopen in de manen of de staart??
Gebruik de 5/1 spray!!

https://www.gallopinggoop.nl/Files/8/132000/132210/FileBrowser/3/45650897_906848572772313_2727661123267461120_n.jpg


Ben onwijs tevreden met jullie producten! Heb namelijk een schouder blessure en hiermee kan ik zonder al te veel moeite toch mijn paard wit en schoon krijgen!
https://www.gallopinggoop.nl/Files/8/132000/132210/FileBrowser/3/48406699_2451531391545623_6390595055056322560_n.jpg


Weer een geweldig verschili
https://www.gallopinggoop.nl/Files/8/132000/132210/FileBrowser/3/tinkerschoon.jpg


Eigen pony in de was
Onze knappe Maddy is ook weer schoon dankzij de Galloping Goop De-Greaser!
https://www.gallopinggoop.nl/Files/8/132000/132210/FileBrowser/3/maddy.jpg



Deze resultaten zijn echt verbluffend!
https://www.gallopinggoop.nl/Files/8/132000/132210/FileBrowser/3/tinker-goop2.jpg


Prachtig verschil
https://www.gallopinggoop.nl/Files/8/132000/132210/FileBrowser/3/tinker-goop3.jpg



Wat een verschil in die staart!
https://www.gallopinggoop.nl/Files/8/132000/132210/FileBrowser/3/tinker-goop.jpg


Weer een prachtig resultaat
https://www.gallopinggoop.nl/Files/8/132000/132210/FileBrowser/3/naamloos8.png


Weer een mooi resultaat
https://www.gallopinggoop.nl/Files/8/132000/132210/FileBrowser/3/p211.jpg


Een leuke collage ontvangen!
Weer een mooi verschil!!
https://www.gallopinggoop.nl/Files/8/132000/132210/FileBrowser/1/1_1.jpg



Kathleen heeft haar schimmel onder handen genomen
https://www.gallopinggoop.nl/Files/8/132000/132210/FileBrowser/2/kathleen.jpg


Mooie reactie:
Afgelopen week de De-Greazer besteld om de vieze gele/bruine staart van mijn Tinker Aslan onderhanden te nemen.
Ik ben erg tevreden met het resultaat na nog geen 15 minuutjes inwerktijd.
Niet nagewassen met shampoo puur en alleen de De-Greazer.
Ik blijf het zeker gebruiken. https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/f7f/1/16/1f60a.png
https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/ffc/1/16/1f44d.pnghttps://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/f7b/1/16/1f44c.png 
https://www.gallopinggoop.nl/Files/8/132000/132210/FileBrowser/2/aslan.jpg


Arrald de 2 jarige ruin is vorige week voor het eerst gewassen.
Wat deed hij het goed, en wat is hij mooi schoon geworden.

https://www.gallopinggoop.nl/Files/8/132000/132210/FileBrowser/2/arrald.jpg



Fotoshoot van Mellon
https://gallopinggoop.ccvshop.nl/Files/8/132000/132210/FileBrowser/1/melon3.png



 

Lees meer

Meer resultaten

  Evy Ruijs     28/03/2019     Reacties (0)

Chantal heeft mooie foto's toegezonden van haar paard op de hengstenkeuring!
https://gallopinggoop.ccvshop.nl/Files/8/132000/132210/FileBrowser/2/chantalo.jpg


Leuk berichtje ontvangen van Ashley:
https://gallopinggoop.ccvshop.nl/Files/8/132000/132210/FileBrowser/2/ashley2.jpg




Chantal heeft haar haflinger weer een wasbeurt gegeven
Wat was ze vies, en wat is ze mooi schoon geworden met de de-greaser.
https://gallopinggoop.ccvshop.nl/Files/8/132000/132210/FileBrowser/2/gg4-kopie-.jpg




Mooi verschil bij de knappe haflinger Micha!
Mooi verschil bij de knappe haflinger Micha!

https://gallopinggoop.ccvshop.nl/Files/8/132000/132210/FileBrowser/2/gg10-kopie-.jpg



Hele mooie foto's van het prachtig dier van Marloes na het wassen met GG!
Hele mooie foto's van het prachtig dier van Marloes na het wassen met GG!

https://gallopinggoop.ccvshop.nl/Files/8/132000/132210/FileBrowser/2/marlous2-kopie-.jpg



Een mooie witte schimmelstaart
Deze schimmel kon ook weer netje voor de dag komen met de les. Helaas hebben we geen vooraf foto.
https://www.gallopinggoop.nl/Files/8/132000/132210/FileBrowser/2/naamloos13.png



Weer een tevreden gebruiker!
Wauw sorry voor mijn spammen vandaag onze tinker die echt uit de kudde komt uit Engeland en aangekoekte sokken had. 1x gewassen en wauw wat een verschil al
https://www.gallopinggoop.nl/Files/8/132000/132210/FileBrowser/2/naamloos12.png



Weer een leuke recensie over de winterperiode
Wat een makkelijk product in gebruik. Vooral nu het winter is.... fijn dat ze niet zo lang nat hoeven te staan.
P.s. ik wist ook niet dat ze uiteindelijk zn lichte staart zou hebben.
Ik ben blij verrast en ga het zeker vaker gebruiken en door vertellen dat het zn goed product is.
https://www.gallopinggoop.nl/Files/8/132000/132210/FileBrowser/2/naamloos11.png


Weer een leuke reactie:
Ze schreef: dankzij de galloping goop zien we er weer prachtig uit voor de wedstrijd van morgen.
https://www.gallopinggoop.nl/Files/8/132000/132210/FileBrowser/2/naamloos10.png



Weer een leuke reactie!
Van 1 van de eerste gebruikers van de galloping goop ontvingen we vandaag wederom een foto.
Ze schreef het volgende:
Ik ben nog steeds zo onwijs blij met jullie product; dit had echt veel eerder in Nederland verkocht moeten worden.
Weinig werk en een schitterend resultaat.
https://www.gallopinggoop.nl/Files/8/132000/132210/FileBrowser/2/p224.jpg




Knappe Anna is ook onder handen genomen met GG!!
https://www.gallopinggoop.nl/Files/8/132000/132210/FileBrowser/2/27750709_678050768985429_6768796385797102593_n-kopie-.jpg



Rockstar heeft ook weer een wasbeurt gehad!
Rockstar heeft ook weer een wasbeurt gehad!
https://www.gallopinggoop.nl/Files/8/132000/132210/FileBrowser/2/27459106_673132406143932_416144664669419461_n-kopie-.jpg




Weer een mooie reactie:
Alleen de staart gedaan.
Blij met het resultaat, dit paard is echt het grootste zwijn ever :')
https://www.gallopinggoop.nl/Files/8/132000/132210/FileBrowser/2/27067554_670932326363940_6616379762064996805_n-kopie-.jpg



Mooi verschil bij deze haflinger!
https://www.gallopinggoop.nl/Files/8/132000/132210/FileBrowser/2/27331791_670931566364016_642399448041878579_n-kopie-.jpg
https://www.gallopinggoop.nl/Files/8/132000/132210/FileBrowser/2/27067603_670931766363996_4201719984652945205_n-kopie-.jpg



Weer een fantastisch verschil!
https://www.gallopinggoop.nl/Files/8/132000/132210/FileBrowser/2/27368503_670929283030911_7128649231981759014_o-kopie-.jpg

 ]]>
Chantal has sent beautiful pictures of her horse at the stallion approval!
https://gallopinggoop.ccvshop.nl/Files/8/132000/132210/FileBrowser/2/chantalo.jpg


Nice message from Ashley:
https://gallopinggoop.ccvshop.nl/Files/8/132000/132210/FileBrowser/2/ashley2.jpg



Chantal has washed her haflinger again
How dirty she was, and how beautiful she became with the de-greaser.
https://gallopinggoop.ccvshop.nl/Files/8/132000/132210/FileBrowser/2/gg4-kopie-.jpg



Nice difference with the handsome haflinger Micha!
https://gallopinggoop.ccvshop.nl/Files/8/132000/132210/FileBrowser/2/gg10-kopie-.jpg

Very nice pictures of the beautiful animal of Marloes after washing with GG!
https://gallopinggoop.ccvshop.nl/Files/8/132000/132210/FileBrowser/2/marlous2-kopie-.jpg


A beautiful white fungus tail
This horse could also come back nicely with the lesson. Unfortunately we do not have a prior photo.
https://www.gallopinggoop.nl/Files/8/132000/132210/FileBrowser/2/naamloos13.png


Another satisfied user!
Wow sorry for my spamming today our tinker who really comes from the herd from England and had caked socks. 1x washed and wow what a difference already
https://www.gallopinggoop.nl/Files/8/132000/132210/FileBrowser/2/naamloos12.png

Another nice review about the winter period
What an easy product to use. Especially now that it's winter .... nice that they don't have to be wet that long.
P.s. I also did not know that she would eventually have a light tail.
I am pleasantly surprised and will certainly use it more often and tell it that it is a good product
https://www.gallopinggoop.nl/Files/8/132000/132210/FileBrowser/2/naamloos11.png


Another nice response:
She wrote: thanks to the galloping goop we look beautiful again for tomorrow's game.
https://www.gallopinggoop.nl/Files/8/132000/132210/FileBrowser/2/naamloos10.png


Another nice response!
Today we received another photo from 1 of the first users of the galloping goop.
She wrote the following:
I am still very happy with your product; this should have been sold much earlier in the Netherlands.
Little work and a great result.
https://www.gallopinggoop.nl/Files/8/132000/132210/FileBrowser/2/p224.jpg


Good looking Anna has also been dealt with with GG !!
https://www.gallopinggoop.nl/Files/8/132000/132210/FileBrowser/2/27750709_678050768985429_6768796385797102593_n-kopie-.jpg



Rockstar has also had another wash!
https://www.gallopinggoop.nl/Files/8/132000/132210/FileBrowser/2/27459106_673132406143932_416144664669419461_n-kopie-.jpg



Another nice response:
Only done the tail.
Happy with the result, this horse is really the biggest boar ever :)
https://www.gallopinggoop.nl/Files/8/132000/132210/FileBrowser/2/27067554_670932326363940_6616379762064996805_n-kopie-.jpg


Nice difference with this haflinger!
https://www.gallopinggoop.nl/Files/8/132000/132210/FileBrowser/2/27331791_670931566364016_642399448041878579_n-kopie-.jpg
https://www.gallopinggoop.nl/Files/8/132000/132210/FileBrowser/2/27067603_670931766363996_4201719984652945205_n-kopie-.jpg




Another fantastic difference!
https://www.gallopinggoop.nl/Files/8/132000/132210/FileBrowser/2/27368503_670929283030911_7128649231981759014_o-kopie-.jpg

 ]]>
Chantal hat bei der Hengstprüfung schöne Bilder von ihrem Pferd geschickt!
https://gallopinggoop.ccvshop.nl/Files/8/132000/132210/FileBrowser/2/chantalo.jpg


Schöne Nachricht von Ashley:
https://gallopinggoop.ccvshop.nl/Files/8/132000/132210/FileBrowser/2/ashley2.jpg


Chantal hat ihren Haflinger wieder gewaschen

Wie dreckig sie war und wie schön sie mit dem Fettentferner wurde.
https://gallopinggoop.ccvshop.nl/Files/8/132000/132210/FileBrowser/2/gg4-kopie-.jpg



Schöner Unterschied mit der hübschen Haflingerin Micha!
https://gallopinggoop.ccvshop.nl/Files/8/132000/132210/FileBrowser/2/gg10-kopie-.jpg


Sehr schöne Bilder von dem schönen Tier von Marloes nach dem Waschen mit GG!

https://gallopinggoop.ccvshop.nl/Files/8/132000/132210/FileBrowser/2/marlous2-kopie-.jpg


Ein schöner weißer Schwanz

Dieses Pferd könnte auch mit Klasse wieder in den Vordergrund treten. Leider haben wir kein vorheriges Foto.
https://www.gallopinggoop.nl/Files/8/132000/132210/FileBrowser/2/naamloos13.png


Ein weiterer zufriedener Benutzer!

Tut mir leid für mein Spamming heute unser Bastler, der wirklich aus der Herde aus England stammt und Socken gebacken hatte. 1x gewaschen und wow was für ein Unterschied schon
https://www.gallopinggoop.nl/Files/8/132000/132210/FileBrowser/2/naamloos12.png


Ein weiterer schöner Bericht über die Winterperiode

Was für ein einfaches Produkt. Besonders jetzt, wo es Winter ist ... schön, dass sie nicht so lange nass sein müssen.
P.s. Ich wusste auch nicht, dass sie irgendwann einen leichten Schwanz haben würde.
Ich bin angenehm überrascht und werde es sicherlich öfter verwenden und sagen, dass es ein gutes Produkt ist.
https://www.gallopinggoop.nl/Files/8/132000/132210/FileBrowser/2/naamloos11.png


Noch eine nette Antwort:

Sie schrieb: Dank des galoppierenden Gaumens sehen wir für das morgige Spiel wieder schön aus.
https://www.gallopinggoop.nl/Files/8/132000/132210/FileBrowser/2/naamloos10.png


Noch eine nette Antwort!

Heute erhielten wir ein weiteres Foto von einem der ersten Benutzer des galoppierenden Hops.
Sie schrieb folgendes:
Ich bin immer noch sehr zufrieden mit Ihrem Produkt. In den Niederlanden hätte dies früher verkauft werden müssen.
Wenig Arbeit und ein tolles Ergebnis.
https://www.gallopinggoop.nl/Files/8/132000/132210/FileBrowser/2/p224.jpg



Die gut aussehende Anna wurde auch mit GG behandelt !!
https://www.gallopinggoop.nl/Files/8/132000/132210/FileBrowser/2/27750709_678050768985429_6768796385797102593_n-kopie-.jpg



Rockstar hatte auch noch eine andere Wäsche!
https://www.gallopinggoop.nl/Files/8/132000/132210/FileBrowser/2/27459106_673132406143932_416144664669419461_n-kopie-.jpg



Noch eine nette Antwort:

Nur den Schwanz gemacht.
Mit dem Ergebnis zufrieden, ist dieses Pferd wirklich der größte Eber aller Zeiten :)
https://www.gallopinggoop.nl/Files/8/132000/132210/FileBrowser/2/27067554_670932326363940_6616379762064996805_n-kopie-.jpg


Schöner Unterschied mit diesem Haflinger!
https://www.gallopinggoop.nl/Files/8/132000/132210/FileBrowser/2/27331791_670931566364016_642399448041878579_n-kopie-.jpg
https://www.gallopinggoop.nl/Files/8/132000/132210/FileBrowser/2/27067603_670931766363996_4201719984652945205_n-kopie-.jpg




Ein weiterer fantastischer Unterschied!
https://www.gallopinggoop.nl/Files/8/132000/132210/FileBrowser/2/27368503_670929283030911_7128649231981759014_o-kopie-.jpg

 ]]>
Chantal a envoyé de belles photos de son cheval à l'approbation des étalons!
https://gallopinggoop.ccvshop.nl/Files/8/132000/132210/FileBrowser/2/chantalo.jpg


Beau message d'Ashley:
https://gallopinggoop.ccvshop.nl/Files/8/132000/132210/FileBrowser/2/ashley2.jpg



Chantal a de nouveau lavé son mari
Comme elle était sale et comme elle était belle avec le dégraisseur.
https://gallopinggoop.ccvshop.nl/Files/8/132000/132210/FileBrowser/2/gg4-kopie-.jpg


Belle différence avec le beau haflinger Micha!
https://gallopinggoop.ccvshop.nl/Files/8/132000/132210/FileBrowser/2/gg10-kopie-.jpg

Très belles photos du bel animal de Marloes après le lavage avec GG!

https://gallopinggoop.ccvshop.nl/Files/8/132000/132210/FileBrowser/2/marlous2-kopie-.jpg


Une belle queue blanche
Ce cheval pourrait aussi revenir à la classe. Malheureusement, nous n'avons pas de photo préalable.
https://www.gallopinggoop.nl/Files/8/132000/132210/FileBrowser/2/naamloos13.png


Un autre utilisateur satisfait!
Wow, désolée pour mon spaming aujourd'hui, notre bricoleur qui vient vraiment du troupeau en provenance d'Angleterre et qui avait chaussettes en coton. 1x lavé et wow quelle différence déjà
https://www.gallopinggoop.nl/Files/8/132000/132210/FileBrowser/2/naamloos12.png


Une autre belle critique sur la période hivernale
Quel produit facile à utiliser. Surtout maintenant que c'est l'hiver… bien qu'ils ne soient pas mouillés aussi longtemps.
P.s. Je ne savais pas non plus qu'elle aurait éventuellement une queue claire.
Je suis agréablement surpris et l’utiliserai certainement plus souvent pour lui dire que c’est un bon produit.
https://www.gallopinggoop.nl/Files/8/132000/132210/FileBrowser/2/naamloos11.png


Une autre belle réponse:
Elle a écrit: grâce au galop, nous sommes de nouveau beaux pour le match de demain.
https://www.gallopinggoop.nl/Files/8/132000/132210/FileBrowser/2/naamloos10.png


Une autre belle réponse!
Aujourd'hui, nous avons reçu une autre photo de l'un des premiers utilisateurs du goop galop.
Elle a écrit ce qui suit:
Je suis toujours très content de votre produit. cela aurait dû être vendu beaucoup plus tôt aux Pays-Bas.
Peu de travail et un bon résultat.
https://www.gallopinggoop.nl/Files/8/132000/132210/FileBrowser/2/p224.jpg

Lees meer

Weer leuke reacties

  Evy Ruijs     18/12/2017     Reacties (0)

Ik ben echt om! Wassen voor luie mensen! Crème Erin! Beetje mesten beetje kletsen water erbij weer beetje verder gaan met alle klusjes uitspoelen en klaar niet eens anti klikt nodig! En mijn paard was lang geleden gedaan en echt smerig
https://www.gallopinggoop.nl/Files/8/132000/132210/FileBrowser/2/27066973_670841213039718_3830943103346130091_n-kopie-.jpg



Ik heb net even de staart van mijn shetten veulen gewassen. Dit was de 1e keer dat deze gewassen werd sinds haar geboorte half juni.
Ik ben erg tevreden over het resultaat (de staart heeft van zichzelf bruin en word grijs) en het gebruik.

https://www.gallopinggoop.nl/Files/8/132000/132210/FileBrowser/2/27500915_670840503039789_6435473947066993077_o-kopie-.jpg


Sylvester kwam vandaag schoon voor de dag op wedstrijd!
https://www.gallopinggoop.nl/Files/8/132000/132210/FileBrowser/2/p215.jpg




Linda Klepper:
Vandaag geprobeerd met koud water met dit als resultaat
https://www.gallopinggoop.nl/Files/8/132000/132210/FileBrowser/2/p214.png



Leuke reactie:
Felix zijn manen zaten alweer heel wat weken ingevlochten dus het werd tijd om de vlechten eruit te halen en met de degreaser aan de slag te gaan. Meestel borstel ik eerst zijn manen uit voordat ik het ga wassen maar deze keer niet. Gewoon de degreaser er in, in laten trekken, nat masseren en uitspoelen. Daarna was het direct goed door te borstelen. Ik ben een tevreden gebruiker! Voor de volgende keer weet ik ook dat ik zelfs iets minder degreaser kan gebruiken om hetzelfde effect te houden. Ik ben fan!
https://www.gallopinggoop.nl/Files/8/132000/132210/FileBrowser/2/p213.jpg




Weer een super resultaat! Top!

https://gallopinggoop.ccvshop.nl/Files/8/132000/132210/FileBrowser/2/wendyz-kopie-.jpg



Weer een leuke recensie
https://www.gallopinggoop.nl/Files/8/132000/132210/FileBrowser/2/p29.jpg




Wederom een mooi resultaat: Dit keer van Ramon met het paard dicapri.
https://www.gallopinggoop.nl/Files/8/132000/132210/FileBrowser/2/p27.jpg


Leuke reactie:
Hoi!
Wat wordt ik blij van jullie producten! Vanmorgen mijn nieuwe paardje in de white wash gezethttps://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/f4f/1/16/1f601.png?
Heel fijn in gebruik al denk ik dat ik beter groot kan inkopen https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/fd0/1/16/1f602.png?
Veel lichter van kleur en makkelijk door te kammen en voelt zo zacht!
Helemaal blij ermeehttps://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/f55/1/16/1f607.png?
https://www.gallopinggoop.nl/Files/8/132000/132210/FileBrowser/2/p26.jpg





Weer een mooi verschil van Ellen!
https://www.gallopinggoop.nl/Files/8/132000/132210/FileBrowser/2/p25.jpg





Weer een mooi resultaat!!
https://www.gallopinggoop.nl/Files/8/132000/132210/FileBrowser/2/p24.jpg





Weer een leuke reactie!!
https://www.gallopinggoop.nl/Files/8/132000/132210/FileBrowser/2/p23.jpg




Naomi heeft een video gemaakt van haar wasbeurt!
Video van Naomi:
https://www.youtube.com/watch?v=VzJjY0ghLy4

Wat waren de stappen ook alweer?
1 De-Greaser op de droge vacht insmeren
2 10 a 15 minuten laten zitten
3 Klein beetje water toevoegen
4 Mengsel De-Greaser met water in masseren
5 Weer 10 a 15 minuten laten zitten
6 En uitspoelen

https://www.gallopinggoop.nl/Files/8/132000/132210/FileBrowser/2/p22.jpg




Ook Judith heeft een mooi resultaat:
Ik heb geen tinker maar een schimmel welsh cob x kwpn'r. die echt een was beurt nodig had .en ik ben erg tevreden .wat een goed resultaat en vooral dat je het zo uitspoelt is erg fijn.en haar staart voelt super zacht.
https://www.gallopinggoop.nl/Files/8/132000/132210/FileBrowser/2/p21.jpg





Ook een mooi resultaat van Alexandra :
Eindelijk de degreaser met shampoo en conditioner gebruikt. Wat een super mooi resultaat. Dr staart is namelijk een halfjaar niet gewassen door droes op stal.Ik ben heel blij, na jaren shampoo's zoeken wat werkt nu dus eindelijk gevonden. En zelfs na zolang niet gewassen te hebben zo mooi eruit gekomen. Blije eigenaar ❤
https://www.gallopinggoop.nl/Files/8/132000/132210/FileBrowser/2/naamloos9.png


 

Lees meer

Super resultaten

  Evy Ruijs     28/11/2017     Reacties (0)

Mariska heeft Rocky ook gewassen
En weer een super mooi verschil!
https://www.gallopinggoop.nl/Files/8/132000/132210/FileBrowser/2/naamloos8.png



Meike heeft haar knapperd ook gewassen
Meike: “Super blij met het resultaat!”
https://www.gallopinggoop.nl/Files/8/132000/132210/FileBrowser/2/naamloos7.png



Mooi resultaat van Karin :
“Mooi resultaat, ondanks het minder lang in laten trekken door de kou”
https://www.gallopinggoop.nl/Files/8/132000/132210/FileBrowser/2/naamloos6.png



Lione heeft ook gewassen en afgemaakt met een mooie rode strik
https://www.gallopinggoop.nl/Files/8/132000/132210/FileBrowser/2/naamloos5.png



Tina heeft haar paard ook weer schoon:
Hierbij net staart gewassen met GOOP voor en na is nog nat maar goed resultaat. Staart was erg smerig maar ja hengstig dan heb je extra schoonmaak haha”
https://www.gallopinggoop.nl/Files/8/132000/132210/FileBrowser/2/25353766_643814292409077_2077329085671191659_n-kopie-.jpg



Andrea heeft haar knapperd ook gewassen
Mijn review over de Galloping Goop Nederland Degreaser: Vandaag m'n tinker Flynn gedaan met de Galloping Goop degreaser.
Mijn bijrijder Marloes zei..... ga je zijn benen doen? Waarop ik zei nou ook. Maar vooral zijn staart. Zegt ze.... die heeft toch geen wit?!
Dan weet je dat zijn staart vies was https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/f8f/1/16/1f623.png?
Aan de slag dan maar De grote emmer openmaken is wel een héle uitdaging! Één voet op de emmer en dan alle "flapjes" van de deksel opentrekken. Waarvan er telkens een terug schiet. (Dank krachtpatser Marloes)
Het ruikt heerlijk!
Beetje zoeken naar de hoeveelheid die je moet gebruiken. Vooral in de staart. Bij het aanbrengen zie je dat de staart al gelijk ontwart. Top!
15 minuten inwerken.... dan warm water en inmasseren. Check. 15 minuten wachten...
En dan uitspoelen!
Het resultaat mag er zeker zijn! De benen niet zo wit als ik had verwacht en gehoopt maar wel schoon en zacht. De staart is ook heel goed schoon geworden en goed doorkambaar. Ik kon goed zien waar ik niet geweest was met de Goop.
Misschien heb ik niet voldoende gebruikt om het gelijk wit te maken. Of misschien was het TÉ vies om in 1x schoon te krijgen.
Dat gaan we zien bij een volgende wasbeurt. Maar ik ben zeer positief verrast en blijf het zeker gebruiken!!

https://www.gallopinggoop.nl/Files/8/132000/132210/FileBrowser/2/naamloos4.png



Jaspher is ook weer schoon
https://www.gallopinggoop.nl/Files/8/132000/132210/FileBrowser/2/24301218_637578803032626_7903194942859086528_n-kopie-.jpg


Marjolein heeft ook haar knapperd gewassen:
Wat een geweldig spul!!!
Thanx galloping goop!!!
Wij genieten hier op stal!!
https://www.facebook.com/images/emoji.php/v9/f2/1/16/1f60d.pnghttps://www.facebook.com/images/emoji.php/v9/f2/1/16/1f60d.pnghttps://www.facebook.com/images/emoji.php/v9/f2/1/16/1f60d.pnghttps://www.facebook.com/images/emoji.php/v9/f2/1/16/1f60d.png
https://www.gallopinggoop.nl/Files/8/132000/132210/FileBrowser/2/24294234_636955269761646_5353692486546523437_n-kopie-.jpg



Review van Anouke:
Liefde voor jullie product! naast de Cowboy Magic nu mijn nieuwe topfavoriet! Ben er echt heel erg tevreden over! Vlek heet zo niet omdat ze bont is, maar omdat ze werkelijk de smeerkees van de kudde is! Dus ik was echt best wel sceptisch of het zou lukken
en nu ben ik zeer enthousiast!
https://www.gallopinggoop.nl/Files/8/132000/132210/FileBrowser/2/24174272_636535046470335_6715874986857912451_n-kopie-.jpg



Danielle heeft ook de lange manen van haar knapperd gewassen en kijk wat een verschil!!https://www.facebook.com/images/emoji.php/v9/fd3/1/16/1f924.png
https://www.gallopinggoop.nl/Files/8/132000/132210/FileBrowser/2/naamloos3.png



Daniëlle heeft haar De-Greaser gelijk uitgeprobeerd! Mooi resultaat weer!
https://www.gallopinggoop.nl/Files/8/132000/132210/FileBrowser/2/23915890_633596800097493_7514012597653371153_n-kopie-.jpg



Kjarkur is ook weer netjes na gebruik van galloping goop!
https://www.gallopinggoop.nl/Files/8/132000/132210/FileBrowser/2/kjarkur-goop.jpg




Jur is ook al schoon! We zijn benieuwd naar jullie resultaten!
https://www.gallopinggoop.nl/Files/8/132000/132210/FileBrowser/2/23905736_632565310200642_71725970942969363_n-kopie-.jpg



Deze voskleurige pony loopt er ook weer lekker schoon bij.
https://www.gallopinggoop.nl/Files/8/132000/132210/FileBrowser/2/23561447_624501517673688_1227033756305216269_n-kopie-.jpg



Ook yinx van Carolina is weer prachtig schoon geworden!
https://www.gallopinggoop.nl/Files/8/132000/132210/FileBrowser/2/23380084_622327041224469_4524645254525499831_n-kopie-.jpg


 

Lees meer

Weer mooie resultaten

  Evy Ruijs     21/10/2017     Reacties (0)

Ook deze haflinger kan weer chique voor de dag komen.
https://www.gallopinggoop.nl/Files/8/132000/132210/FileBrowser/2/23172954_621201654670341_7698868047811411230_n-kopie-.jpg


Deze 3 prachtige ijslander staarten hebben we ook weer voorzien van de origine kleur.....
Ze zijn prachtig geworden.
https://www.gallopinggoop.nl/Files/8/132000/132210/FileBrowser/2/23231104_620734768050363_3126250727444715157_n-kopie-.jpg


Deze ijslander mocht ook even de GOOP uitproberen.
Wederom een prachtig resultaat.
https://www.gallopinggoop.nl/Files/8/132000/132210/FileBrowser/2/23131742_619744624816044_6640122395605618340_n-kopie-.jpg


Bij dit paard hebben we heel mooi een streep gemaakt op de bil.
Hier kun je dan ook heel duidelijk het verschil zien.
https://www.gallopinggoop.nl/Files/8/132000/132210/FileBrowser/2/naamloos.png


De manen van deze tinker zijn weer prachtig schoon en wit geworden!
Na het wassen zijn ze erg fijn door te kammen.


https://www.gallopinggoop.nl/Files/8/132000/132210/FileBrowser/2/w1170_74201_nl.jpg

Deze ijslander hebben we ook weer voorzien van zijn originele kleur!
https://www.gallopinggoop.nl/Files/8/132000/132210/FileBrowser/2/w1170_74198_nl.jpg


Wederom foto's met een prachtig resultaat die we opgestuurd krijgen.
https://www.gallopinggoop.nl/Files/8/132000/132210/FileBrowser/2/w1170_74195_nl.jpg


Onze Funk haar voetjes ook onder handen genomen met de GG.
https://www.gallopinggoop.nl/Files/8/132000/132210/FileBrowser/2/w1170_74192_nl.jpg

Omdat onze Meaghan diarree heeft, konden we vandaag weer opnieuw beginnen met de Galloping Goop.
Toen snel besloten haar helemaal te wassen. We hebben dit net tussen twee lessen gedaan. Popje dus van top tot teen gewassen met de Galloping Goop De-Greaser in maar 35 minuten tijd!
https://www.gallopinggoop.nl/Files/8/132000/132210/FileBrowser/2/w1170_74189_nl.jpg


Vandaag Meaghan gewassen met de Galloping Goop (alleen staart en sokken, de rest van haar lijf niet haha).
Kijk wat een pareltje https://www.facebook.com/images/emoji.php/v9/f5b/1.5/16/1f60d.png?
https://www.gallopinggoop.nl/Files/8/132000/132210/FileBrowser/1/meagh1.jpg
 

Weer een geweldig resultaat
Voor
https://gallopinggoop.ccvshop.nl/Files/8/132000/132210/FileBrowser/1/15.1.jpghttps://gallopinggoop.ccvshop.nl/Files/8/132000/132210/FileBrowser/1/15.2.jpg

& Na:
https://gallopinggoop.ccvshop.nl/Files/8/132000/132210/FileBrowser/1/15.3.jpghttps://gallopinggoop.ccvshop.nl/Files/8/132000/132210/FileBrowser/1/15.4.jpg


Leuke recensie:
Dank aan Tracy Gordon voor het delen van je foto's van de Pinto State Champs afgelopen weekend. Ze gebruikte Galloping Goop om haar mooie merrie Candy te showen en was erg onder de indruk van haar resultaten.
Goed gedaan voor jullie allebei op jullie eerste wedstrijd samen

https://www.gallopinggoop.nl/Files/8/132000/132210/FileBrowser/1/14.jpg


Ook deze knapperd schittert dankzij GG

https://www.gallopinggoop.nl/Files/8/132000/132210/FileBrowser/1/13.png
 

Voor en na foto's van onze jongen zijn staart en zijn resultaten bij de AMHS Vic Kickoff Show bij Killmore. Beste minipaard ruin, helemaal gewassen in GallopingGoop.

https://gallopinggoop.ccvshop.nl/Files/8/132000/132210/FileBrowser/1/12.jpg

Lees meer

Mooe resultaten

  Evy Ruijs     21/10/2017     Reacties (0)


Uit de modder en in no-time spierwit
Super mooie recensie uit Nieuw Zeeland:
Ik stuur even ene berichtje om dank je te zeggen voor dit product en het advies. Het werkt echt!
Ik gebruikte een combinatie van GG en Bee natural soap (NZ product). Wij zijn de ochtend van de show begonnen met wassen. We hebben de De-Greaser gebruikt voor zijn manen en staart, en verder gegaanmet de shampoo en conditioner. Vervolgens waren ze zo zacht!
Op de dag zelf hadden we regen, hagel, ijskoude wind en ook zon, het is echt moeilijk om een paard klaar te maken voor een show wanneer het weer niet mee werkt. Toen we thuis vertrokken was het 7 graden om 2:30 s'nachts. Bah.
Hier een paar foto's van onze knappe hengst Alexander the Great. Vrijdag uit de modder in de paddock getrokken om op zaterdag klaar te staan om te schitteren!
Voor:
https://gallopinggoop.ccvshop.nl/Files/8/132000/132210/FileBrowser/1/11.1.jpghttps://gallopinggoop.ccvshop.nl/Files/8/132000/132210/FileBrowser/1/11.3.jpg

Na:
https://gallopinggoop.ccvshop.nl/Files/8/132000/132210/FileBrowser/1/11.2.jpghttps://gallopinggoop.ccvshop.nl/Files/8/132000/132210/FileBrowser/1/11.4.jpg
 

1 keer wassen in plaats van 4 keer
Ik wil jullie bedanken voor het ontwikkelen van zo’n geweldig product! Ik ben zo blij dat ik via via over de De-Greaser hoorde! Ik ben net terug van de "Royal Adelaide Show" en de sokken van mijn paarden waren fantastisch wit! Het beste was dat ik niet 3 tot 4 keer moest wassen om ze zo wit te krijgen! Dank jullie!
Tijdens het wassen:
https://gallopinggoop.ccvshop.nl/Files/8/132000/132210/FileBrowser/1/10.1.jpg
Tijdens de show:
https://gallopinggoop.ccvshop.nl/Files/8/132000/132210/FileBrowser/1/10.2.jpg


Weer een geweldig resultaat
Jangs staart is goed schoon dankzij Galloping Goop!
https://www.gallopinggoop.nl/Files/8/132000/132210/FileBrowser/1/9.jpg
 

GG met koud water?
Mooie resultaten van Rachel P. Zij heeft de GallopingGoop gebruikt met koud water.
https://www.gallopinggoop.nl/Files/8/132000/132210/FileBrowser/1/8.jpg


Glanzend en spierwit dankzij GG
Glanzend en spierwit dankzij GG
https://www.gallopinggoop.nl/Files/8/132000/132210/FileBrowser/1/7.jpg
 


Glinsterend schoon en zo wit als sneeuw dankzij GallopingGoop
Dankzij GG is deze knapperd spierwit!
https://gallopinggoop.ccvshop.nl/Files/8/132000/132210/FileBrowser/1/18921965_1382925885106934_4584836908955447309_n.jpg
https://gallopinggoop.ccvshop.nl/Files/8/132000/132210/FileBrowser/1/18952853_1382925798440276_7443268829678118304_n.jpg
https://gallopinggoop.ccvshop.nl/Files/8/132000/132210/FileBrowser/1/18922106_1382925801773609_7394764540776291293_n.jpg


Van dreadlocks naar soepele manen
Ik heb mijn Galloping Goop pakket gisteren ontvangen en ik heb een poging gedaan met deze dame.  Zij is al een aantal maanden niet aangeraakt en had gigantische dreadlocks. Helaas ben ik vergeten een 'voor-foto' te maken voordat ik begon.

Ik begon met de De-Greaser en daarna ben ik 2x met de shampoo aan de gang gegaan (wat eigenlijk niet nodig was). Daarna met de conditioner.
Toen kwam ik in tijdnood dus heb ik de conditioner de hele nacht in laten zitten.
Vanmorgen begon ik de boel uit de dreadlocks te halen. Verassend genoeg voelde het haar totaal niet vettig, wat natuurlijk logisch is omdat het 'left-in' conditioner is. De dreads kwamen er makkelijk uit zonder een legioen aan ontklit-spullen te gebruiken. En kijk eens hoe mooi het glanst!
Schoon en glanzend!
https://www.gallopinggoop.nl/Files/8/132000/132210/FileBrowser/1/w1170_73817_nl.jpg


Na 6 maanden wassen nog steeds een gele gloed
Ik heb 6 maanden heel veel geld uitgegeven aan producten om zo ver te komen als ik nu ben:
https://gallopinggoop.ccvshop.nl/Files/8/132000/132210/FileBrowser/1/4-voor.jpg
En dit is na het gebruik van Goop met 5 minuten intrekken:
https://gallopinggoop.ccvshop.nl/Files/8/132000/132210/FileBrowser/1/4-na.jpg
Ik wil alleen maar zeggen: super bedankt!
Ik heb enorm lopen zoeken naar een product dat eindelijk werkt op mijn merries staart. Galloping Goop is gewoon de beste!
 

Weer tevreden GG gebruiker
Lord Joker, onze geregistreerde hengst kwam aan met, zoals te verwachten was, modderige voeten van de reis.  Tijd voor een bad, ontworming, vaccinatie en een luiscontrole. Ook probeerde we Galloping Goop. En wij gaan dat zeker vaker kopen! De voeten zijn nog niet eens droog!

https://www.gallopinggoop.nl/Files/8/132000/132210/FileBrowser/1/3.jpg

Weer tevreden GG gebruiker
Kijk hoe mooi wit zijn sokken zijn geworden?

https://gallopinggoop.ccvshop.nl/Files/8/132000/132210/FileBrowser/1/7e9ca3_8a1e9c1dc6804fc5a7e6a567d3696c1b~mv2_d_1439_1929_s_2.png

Een tevreden GG gebruiker
  Deze eigenaar heeft de staart 4 maanden niet gewassen en maar 5 minuten laten zitten
https://gallopinggoop.ccvshop.nl/Files/8/132000/132210/FileBrowser/1/1.jpg


 

Lees meer

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.