Mitey Feathers creme 1 KG
0 Reviews | Review toevoegen

Olie voor sokkenpaarden, inclusief natuurlijke pesticide oliën om mijten terug te dringen en af te houden. Met haarverzorgende oliën waaronder arganolie om het haar sterk en beschermd te houden gedure

Standaard levertijd

1 werkdag

€ 32,50
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

*kijk op onze dealer-pagina voor eventuele dealers bij jou in de buurt!*

Mitey Feathers © is een op olie-gebaseerd verzorgingsmiddel geschikt voor gebruik in de sokken van zware paardenrassen. Dit om de conditie van de huid en het haar te verbeteren en de preventie van mijten, mijtininfecties, bijtende luizen en vliegende insecten.

Geschikt voor toepassing op mijten, met antiseptische eigenschappen, vitamines en oliën die de conditie van de huid bevorderen; een grote hoeveelheid in keratine om schimmelgroei en kleine wondjes te voorkomen die resulteren in harde, pijnlijke en korsterige huid, die pijnlijk is en soms zelfs leidt tot kreupelheid. Mitey Feathers ©, indien rechtstreeks aangebracht op het getroffen gebied, verzacht de korsten en zorgt voor een gemakkelijke verwijdering.
Mitey Feathers © voor mijten, jeuk, stampen, verlies van de conditie van de sokken. Mitey Feathers is geladen met haarverzorging oliën (inclusief Argan & Cedarwood), Mitey Feathers © is vooral een haarbehandelingsolie om de sokken te voeden en te verzorgen.
Door de huidverzorgingselementen beschermt de formule tegen infecties en hydrateert tegelijkertijd

Bevat een natuurlijke geregistreerde pesticidenolie met een actief ingrediënt, deze zal een giftige omgeving creëren voor de mijten, inclusief hun voedselvoorziening.
Het gebruik van Mitey Feathers © is vrij van Pig Oil, het is voor 100% natuurlijk en slechts een kleine hoeveelheid is nodig, vergelijkbaar met het aanbrengen van een haarbehandelingsolie op je eigen haar. Wel is een gelijkmatige dekking en aanbrengen tot de huid essentieel. Mitey Feathers © houdt het haar sterk en gevoedt.

* We raden aan om onze Relax en Guard Shampoo te gebruiken om de Mitey Feathers te wassen *

Er is maar een kleine hoeveelheid nodig. Met een klein beetje krijg je een groot resultaat!


Olie voor sokkenpaarden, inclusief natuurlijke pesticide oliën om mijten terug te dringen en af te houden. Met haarverzorgende oliën waaronder arganolie om het haar sterk en beschermd te houden gedurende de seizoenen.

Gebruiksaanwijzing: Zorg ervoor dat het haar droog en schoon is (het is niet nodig om te wassen). Schudden voor gebruik, giet ca. 100 ml Mitey Feathers in een kom (of spuit met het pompje een hoeveelheid op je hand), gebruik je vingers (aanbevolen handschoenen), breng het aan door het haar door middel van een achterwaartse kambeweging, tot bij de knieën en zorg ervoor dat het op de huid en in de hiel wordt aangebracht. Het is raadzaam om één keer per week opnieuw aan te brengen.

Chorioptes Mijten (been mijten)
De tijd voor mijten komt er weer aan! We naderen de tijd van het jaar waar de vacht dikker en langer wordt, wat de ideale plek is voor mijten in de winter. Het is moeilijk om van mijten af te komen en ze vormen een plaag voor zwaardere paarden en hun eigenaren. De mijten zijn in grote aantallen en daarom is preventie ook beter dan genezen.
De mijten leven op het huidoppervlak en voeden zich met de dode huidcellen. De beenmijt geeft constante irritatie, waarbij je paard de hele tijd jeuk heeft, stampt en soms uit frustratie zelf zijn eigen haar uit zijn benen trekt.
Als je dit niet behandeld, kunnen de mijten erge schade veroorzaken waarbij de huid pijnlijk wordt en het haar los laat.
Onze Mitey Feathers is een natuurlijke pesticide olie samengesteld uit herstellende oliën (onder andere Argan olie), hiermee verzacht je de vacht, maak je de huid sterker en bescherm je de huid, het werkt preventief terwijl je ook van de mijten af komt (en van andere ondieren). Daarnaast heeft Mitey Feathers antibacteriële werkingen en kwaliteiten en dient het als een beschermende barrière voor de huid.
We gebruiken alleen natuurlijke oliën en een natuurlijke  & HSE (Health and Safety Executive) goedgekeurde pesticide.
Je hebt maar een klein beetje nodig, gebruik je vingers om de olie in je paard zijn sokken aan te brengen, helemaal tot aan de achterkant van de knie en in het kootholte (je kan ook handschoenen erbij aan doen). De olie vormt een bescherming tegen mok. Breng tijdens de winter elke week of om de week aan.
Houdt je paard mijt-vrij en de hele winter beschermd tegen mok!


Gebruiksaanwijzing:
Op olie gebaseerde emulsie geschikt voor gebruik in de sokken van zware paardenrassen voor de verbetering van van het haar en de huid met een mijt-afstotend middel. Met antiseptische eigenschappen.


1. Breng het product alleen op droge benen; borstel eventueel los haar of vuil uit voor toepassing (lees hieronder over gedeeltelijk testen).
2. Aanbrengen in een rugkambeweging in het haar, zorg dat het echt op de huid komt. In de hielen, tot aan de knie voor en achter.
Gebruik het product om eventuele korsten in de sokken te verwijderen.
3. Breng één keer per week aan, het wordt aanbevolen om het product zo lang mogelijk in de sokken te laten voor het uitwassen (minimaal zeven dagen laten zitten, lees de waarschuwingen hieronder over blootstelling aan de zon).
4. Wanneer het tijd is om het product uit de sokken te wassen, wordt geadviseerd waar mogelijk warm water te gebruiken, een shampoo die doelbewust is om paarden te wassen en de shampoo ongeveer 30 minuten voor het spoelen in het haar te laten liggen om de olie te helpen op te lossen (relax and guard shampoo heeft gelijkwaardige ingrediënten dus is erg geschikt voor uitwassen)


De haarverzorgingsoliën die worden gebruikt in Mitey Feathers ©, waaronder Argan- en Cedarwood-oliën, helpen bij herstel en -conditionering van het haar.
Het wordt aanbevolen om, uit voorzorg, een ​​huidpleistertest uit te voeren op de persoon die Mitey Feathers aanbrengt © en de paarden waarop deze wordt toegepast omdat dit zal bepalen of eventuele bijwerkingen waarschijnlijk zijn;
Bijwerkingen kunnen jeuk en huiduitslag zijn, in het geval van een reactie; spoel onmiddellijk af met schoon water.

Waarschuwing! Dit product is niet geschikt voor gebruik bij temperaturen boven 28 graden Celsius, vooral bij geschoren of kortharige benen.
Dit product mag niet inwendig worden gebruikt.
Onthoud dat olie langer nodig heeft om uit te spoelen dan gewoon vuil, wees dus voorbereid om extra tijd te besteden voor het wassen van de sokken voorafgaand aan wedstrijden of speciale gelegenheden.


Onthoud dat olie langer nodig heeft om uit te wassen dan normaal vuil dus hou rekening met extra tijd om uit te wassen voor wedstrijden of andere speciale gebeurtenissen!

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.